Informatie

Park Valley wordt in vier fases gebouwd. Op dit moment is het uitvoeringsteam bezig met de bouw van parkeergarage P1, de Brede School en blok Q (fase 1).

Plattegrond 1 Met Voorzieningen 01
START BOUW OVERZICHT 01 (1)

PROJECTPLANNING

De werkzaamheden starten iedere werkdag (ma t/m vrij) om 08:00 uur en eindigen rond 17:00 uur. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden kun je mogelijk geluidsoverlast ervaren. Wij streven ernaar om eventuele overlast tot een minimum te beperken! Bij vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen via parkvalley@duravermeer.nl.

01

Parkeergarage P1

lopend

Op dit moment is het uitvoeringsteam bezig met de afbouw van parkeergarage P1. In parkeergarage P1 kunnen de toekomstige bewoners van Blok O, P, Q + Blok H, I, J parkeren.
02

Brede School

lopend

Op dit moment is het uitvoeringsteam bezig met de gevelsluiting van de Brede School, de ruwbouw is gereed. In week 33 start de afbouw van de Brede School.
03

Blok Q

lopend

Op dit moment is het uitvoeringsteam bezig met de ruwbouw van blok Q1 + Q2. Naar verwachting starten de werkzaamheden voor de gevelsluiting in week 33. Blok Q bestaat uit 65 woningen bestemd voor middenhuur.
04

Blok P

Week 33

Het uitvoeringsteam start in week 33 met de ruwbouw van blok P. Blok P bestaat uit 23 koopwoningen.
05

Blok O

Week 33

Het uitvoeringsteam start in week 33 met de ruwbouw van blok O. Blok O bestaat uit 18 koopwoningen.